Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

 pracevlashtuvannyaЗ 13 по 17 травня 2019 року в Криворізькому педагогічному проходив тиждень, присвячений актуальним питанням майбутнього працевлаштування здобувачів вищої освіти.

«На цьому тижні проходять традиційні зустрічі, де порушуються питання майбутнього працевлаштування наших випускників. Ми наголошуємо на тому, що вже зараз потрібно визначатися з місцем майбутньої роботи, для того, щоб вже з вересня отримати можливість поєднувати навчання в магістратурі й професійну діяльність», – наголосив к. ф. н., доцент кафедри філософії, проректор із науково-педагогічної роботи В. П. Лисечко.

pracevlashtuvannya

Зустрічі відбувалися за участі представників Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників. 15 травня 2019 року така зустріч пройшла в гуманітарному корпусі Криворізького педагогічного з магістрантами психолого-педагогічного факультету. «Такий захід щорічно проводиться на нашому факультеті. Ми дуже вдячні, що представники закладів освіти міста приходять до нас. Інформація з працевлаштування є актуальною, адже зараз саме той час, коли відбувається комплектація кадрів. Ми бажаємо нашим студентам не витрачати час і успішно працевлаштовуватися», – зауважив к. психол. н., доцент, декан психолого-педагогічного факультету Є. Л. Гергель.

pracevlashtuvannya

На захід завітали представники закладів освіти міста Кривого Рогу: головний спеціаліст із кадрової роботи відділу вищої, професійно-технічної освіти, профорієнтації, охорони праці та кадрової роботи С. М. Шумакова; директор КНВК «Загальноосвітня Вальдорфська школа І-ІІІ ступенів» В. Л. Шульц; заступник директора з навчально-виховної роботи Криворізької спеціалізованої школи № 74 О. М. Федоренко та спеціаліст кадрів Покровської районної у місті ради В. В. Ткаченко.

«Ми радимо вам йти працювати на початку навчального року, не чекаючи грудня. Наш відділ опікується виробничими практиками, розподілом та систематизацією вакантних місць та здійсненням працевлаштування студентів КДПУ. На сьогоднішній день у нас для магістрантів вашого факультету вже є близько 100 пропозицій», – поділилася начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників О. С. Кухта.

pracevlashtuvannya

Студенти КДПУ отримали вичерпні відповіді на хвилюючі питання, дізналися більше про школи міста, тижневе навантаження й посадові оклади вчителя, атестацію педагогічних працівників тощо. Магістрантів ознайомили з вакансіями та особливостями закладів освіти.

«Педагог – це провідник знань, генератор ідей, енергії та руху. Це почесна професія. Щоб країна процвітала, поруч із дітьми має знаходитися гарний наставник. Молоді кадри дуже потрібні у школах, адже вони йдуть у ногу з часом і можуть надати новий імпульс освітній галузі нашої країни», – наголосила головний спеціаліст із кадрової роботи відділу вищої, професійно-технічної освіти, профорієнтації, охорони праці та кадрової роботи С. М. Шумакова.

Криворізький педагогічний бажає своїм випускникам вдалого працевлаштування!

7842
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31