Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

marafon170519 7

17 травня 2019 року на подвір`ї головного корпусу КДПУ відбувся урочистий науковий марафон «Володарі знань».

marafon170519 5

Криворізький педагогічний традиційно долучився до святкування ще нового для України свята – Дня науки. Уже вдруге команда нашого університету проводить святковий захід у форматі марафону.

marafon170519 3

Учасники марафону, учні Криворізької педагогічної гімназії № 24, поринули в казковий світ мультфільму «Емоджі», події якого відбуваються всередині смартфона.

marafon170519 5

«Ми прагнемо показати учням цікавий світ науки й допомогти відкрити його для себе. Саме тому сьогодні, у святковий День науки, учні взяли участь у захоплюючих конкурсах із різних галузей знань. Вихованці гімназії отримали чудову нагоду проявити свою креативність, творчу активність, ініціативу та розширити коло наукових інтересів», – повідомила прес-центру університету к. філол. н., доц. кафедри початкової освіти І. В. Онищенко, організатор наукового дійства.

marafon170519 5

За допомогою жеребкування учасники утворили команди, які, отримавши маршрутні листи, вирушили в цікаву мандрівку.

marafon170519 6

«Сьогодні ми потрапили до країни Пікселів – це країна соціальних мереж і безлімітного інтернету, незламних айпі-адрес і вічного пошуку. На жаль злий і заразний вірус потрапив до нашої системи й почав її руйнувати. Сьогодні разом із учнями ми допомогли соціальним мережам виплутатися з тенет вірусу», – розповіла студентка IV курсу факультету дошкільної і технологічної освіти Олександра Малій.

marafon170519 4

На учнів чекали різноманітні випробування на 8 станціях, які студентська громада оформила у стилістиці соціальних мереж, сервісів і месенджерів: «Skype», «Facebook», «Instagram», «Twitter», «Viber», «WhatsApp», «Telegram», «YouTube».

marafon170519 5

«Мені дуже сподобався сьогоднішній день. Студенти підготували для нас надзвичайно цікаві й веселі завдання. Команди докладали максимум зусиль, щоб вибороти жадану перемогу. Ми дуже вдячні Криворізькому педагогічному за те, що університет організовує для нас такі  заходи», – поділився учень 9-Б класу Криворізької педагогічної гімназії № 24 Микита Ізмалков.

marafon170519 5

Гімназисти дружньо пройшли всі квести, вікторини, ігри та наукові випробування, щоб звільнити казковий світ від страшного вірусу, а переможці марафону отримали яскраві значки з емблемою КДПУ.

Криворізький педагогічний вітає всіх із Днем науки
та бажає не зупинятися на тернистому шляху до нових відкриттів!

 

7847
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша