Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

«Ви нам потрібні, молоді, розумні, наполегливі, талановиті, працелюбні, незламні! На вас чекають Університети світу! Але залишайтеся в Україні!» - такими словами завершив роботу секції «Прикладна фізика» її голова Возняк Андрій Васильович, кандидат технічних наук, доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання КДПУ.

19.01.2024 на базі Криворізького Покровського ліцею у форматі відео конференцій відбувся І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України наукових відділень математики, фізики та астрономії.
18 конкурсантів – учнів 8-11 класів із  КЛ №24, 35 «Імпульс», 95, 113,  119, 123, КПЛ, КПНЛ, КТЛ, КЦМЛ,  КЛ «Кредо»,  КГ №13, 21, 68, 72, 86 захищали проєкти з  теоретичної і прикладної фізики, астрономії, астрофізики та космічних досліджень.

Журі, у складі науковців кафедр фізики та методики її навчання і загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання Криворізького державного педагогічного університету та вчителів  ЗЗСО, слухали доповіді молодих науковців. Тематика робіт була сама різноманітна - від «Ефективності та оптимізації процесу фільтрації води в домашніх умовах для забезпечення високого рівня якості питної води» до «Проблем колонізації Марсу».

фф2.png

фф3.png

фф4.png

фф6.png

За підсумками секційних засідань журі визначили переможців. Усі учасники конкурсу стали його призерами, але на наступний етап переходять тільки володарі першого місця.

Під час підведення підсумків в кожній секції з вчителями обговорені також можливі зміни до освітньої програми, які б врахували потреби підготовки майбутніх вчителів фізики щодо організації, підготовки та виконання учнівських науково-дослідних робіт.

Викладачі кафедри бажають успіху всім учасникам в наступних турах конкурсу-захисті, а їх керівникам – продовження співпраці й гарних результатів!

24381
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша