Кафедра географії та методики її навчання
Факультет географії, туризму та історії

26 вересня 2024 року з дотриманням усіх безпекових вимог у дистанційному режимі відбулося засідання Вченої ради Криворізького державного педагогічного університету.

Згідно з Планом роботи до порядку денного було включено питання про результати прийому на навчання та шляхи покращення профорієнтаційної роботи. Доповідала відповідальний секретар приймальної комісії Останіна Г. Г., яка проаналізувала особливості вступної кампанії 2024 року; відзначила тенденцію збільшення кількості заяв на спеціальності університету для вступу на основі ПЗСО; представила порівняльний огляд результатів прийому за кожною спеціальністю; узагальнила інформацію про результати цьогорічного вступу до КДПУ за першим (бакалаврським) і другим (магістерським) рівнями вищої освіти. В обговоренні взяли участь завідувач кафедри математики та методики її навчання, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Бобилєв Д. Є., проректор з науково-педагогічної роботи Баруліна Ю. О., в. о. завідувача кафедри біології та екології Євтушенко Е. О., завідувач кафедри туризму та економіки Казаков В. Л., голова первинної профспілкової організації Хараджян Н. А. Підсумовуючи, ректор Шрамко Я. В. наголосив на тому, що попри виклики сьогодення робота приймальної комісії в університеті організована на належному рівні; закцентував на важливості вирішення проблем, пов’язаних із формуванням контингенту здобувачів вищої освіти, оскільки збільшення чисельності студентів не лише засвідчує високу якість освітніх послуг та успішну діяльність університету, а й посилює інтелектуальний потенціал країни.

Вчена рада розглянула також питання про утворення спеціалізованої вченої ради для проведення разового захисту дисертації з метою присудження ступеня доктора філософії; направила до участі в другому етапі конкурсного відбору проєкти фундаментальних наукових досліджень молодих учених; затвердила зміни і доповнення до деяких нормативних документів університету та програми атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти; розглянула інші питання, що забезпечують освітню та наукову діяльність КДПУ.

З рішеннями Вченої ради можна ознайомитись за покликанням:

Рішення Вченої ради від 26.09.2024 р. (завантажити)

27365
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30