Кафедра географії та методики її навчання
Факультет географії, туризму та історії

каф. АМ з МВ наук.робота 2021 22

Викладачі кафедри англійської мови з методикою викладання завжди підвищують свою професійну кваліфікацію. Цей навчальний рік не став виключенням.

Кафедра англійської мови з методикою викладання є співорганізатором у проведенні VIII Virtual International Spring Symposium «Empowering English Language Educators through Action Research» (18-19 березня 2022р.) з Alecu Russo State University of Balti, Republic of Moldova в онлайн-форматі із використанням платформи Zoom. В рамках симпозіуму були виступи з актуальних тем методики викладання іноземних мов та філології, а також проведено багато вебінарів для викладачів з усього світу.

Також викладачі взяли участь у міжнародних проєктах:

1. Викладачі кафедри Гладка О.В. та Поляренко В.С. беруть участь у розробці електронного курсу за темою "CLIL methodology" у рамках програми Еразмус+ на базі університетів Tartu Ülikool, Естонія та Pädagogische Hochschule Heidelberg, Німеччина.

2. Цегельська М.В. продовжує участь у «Foreign language teacher training capacity development as a way to ukraine’s multilingual education and european integration / Розвиток потенціалу підготовки учителів іноземної мови як шлях до впровадження багатомовної освіти та європейської інтеграції України як представник TESOL-Ukraine. Цей проект має на меті: оновлення навчальної програми розвитку вчителя іноземних мов; навчання викладачів (як шкіл, так і університетів); інтернаціоналізація освіти через запуск курсів на базі CLIL та розробка стратегій багатомовної освіти для ВНЗ та Національних рекомендацій щодо багатомовної вищої освіти (http://tnpu.edu.ua/naukova-robota/mignarodnuy/Erasmus.pdf).

3. Салата І.А., Поляренко В.С. та Цегельська М.В. взяли участь у роботі VIII Virtual International Spring Symposium «Empowering English Language Educators through Action Research», проведеного на базі Alecu Russo State University of Balti, Republic of Moldova та співорганізатором якого є Криворізький державний педагогічний університет. Головною метою заходу було обмінятися науковим доробком, підвищити викладацьку майстерність. Викладачі взяли участь в обговоренні актуальних тем методичного та філологічного напрямків.

4. Євтушенко Н.І. пройшла міжнародне стажування «Нобелівський Курс: Нові Знання, Ідеї, Досвід, Цінності, Компетентності», головною метою якого було підвищити рівень знань професійної компетентності та ознайомитися з особливостями та досвідом визначних особистостей.

Також було взято участь у низці закордонних семінарів та вебінарів, мінародних та Всеукраїнських конференціях.

19738
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31