Кафедра географії та методики її навчання
Факультет географії, туризму та історії

конф   

Викладачі кафедри німецької мови і літератури з МВ взяли участь у Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції: «Навчання і викладання у цифровому форматі в контексті наукової доброчесності у багатомовному світі» Digitales Lernen und Lehren im Kontext der wissenschaftlichen Redlichkeit in der Mehrsprachigkeit“, яка проходила протягом 2 та 3 грудня 2022 року, м. Київ, Україна.

Вітальні слова на початку конференції пролунали від представників Гете-Інститут, а також від президента АЕДЕ «Європейської асоціації викладачів» проф. Сільвано Марселья. Від «Української спілки германістів вищої школи» виступив проф. д. філол.н. Ростислав Пилипенко, від «Асоціації українських германістів» - проф. д. філол. н. Алла Паславська, від ГО «Європейська освіта і наука в Україні» - декан природничого факультету, доц. к.п.н. Ганна Турчинова та президент ГО «Європейська освіта і наука в Україні» доц., к.п.н. Олена Холоденко.

                                      конфф0    конфф3

Програма конференції була дуже насичена. Протягом двох днів, не зважаючи на перебої зі світлом, викладачі кафедри мали можливість прийняти участь в обговорені цікавих проблем пов’язаних з тенденціями освітньої теорії та практики у інформаційно-цифровому просторі; психолого-педагогічними аспектами формування іншомовної компетентності засобами інформаційних технологій та досвідом їх застосування в умовах онлайн-навчання; проблемами та перспективами реформування системи освіти в Україні на засадах наукової доброчесності; з проблемами сучасних тенденцій філологічних досліджень у багатомовному світі.Спілкування проходило українською та німецькою мовами. Завершилася конференція круглим столом «Заняття в онлайн-форматі у часи війни».

20933
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31