Кафедра географії та методики її навчання
Факультет географії, туризму та історії

Впродовж квітня та травня місяця кафедра географії та методики її навчання активно долучилася до агітаційно-інформаційної діяльності та популяризації спеціальності Середня освіта (Географія) серед учнів шкіл та інших закладів освіти.

image017

5 та 6 квітня, для учнів шкіл Херсонщини та їх батьків, Нововоронцовська КЗШ №1, Нововоронцовська КЗШ №2, було проведено онлайн-зустріч, Географічний гайд «Абітінфо». Викладач Мантуленко Світлана Вікторівна познайомила учнів з Криворізьким державним педагогічним університетом, спеціальністю Середня освіта (Географія), розповіла учням про особливості вступу та переваги навчання на факультеті географії туризму та історії. Під час заходу, учні та їх батьки дізналися про родзинки студентського життя, різноманітність практик, можливості академічної мобільності, сфери працевлаштування.

До обговорення долучилися здобувачі освіти Кушнерук Катерина та Гогерчак Арсеній, які поділилися досвідом навчання на факультеті, розповіли про свої здобутки та досвід академічної мобільності.

Наприкінці онлайн-зустрічі викладачі кафедри відповіли на поставленні запитання та запросили всіх охочих до дружньої географічної родини.

image46image36

 

7 квітня на базі Криворізького державного педагогічного університету відбувся інтелектуально-просвітницький захід «Геофест» для учнів 10-11 класів Криворізького ліцею №49 Криворізької міської ради. Розпочався захід з презентації спеціальності, далі учні відвідали локації «Картографічна», «Спортивно-туристична», «Геологічна», «Інтелектуальна», де завдяки викладачам Холошину І. В., Мантуленко С. В., Матіщуку О. А., Пантєлєєвій Н. Б. дізналися багато цікавого про орієнтування на місцевості, роботу з вимірювальними приладами, про гірські породи та їх різноманіття. Ліцеїсти мали можливість спробувати свої сили на скеледромі.
Остання локація була інтелектуальна, де учні прокачали свої знання з географії. Під час зустрічі панувала доброзичлива атмосфера, позитивні емоції та дух суперництва.

Детальніше можна ознайомитися за посиланням
img14img24

 

У травні місяці, викладачами кафедри географії та методики її навчання, була проведена інформаційно-просвітницька зустріч з курсантами Криворізького ліцею-інтернату з посиленою військовою підготовкою, що в подальшому прагнуть здобути вищу освіту.

Викладач Мантуленко Світлана Вікторівна поінформувала курсантів про умови вступу до університету, про спеціальність Середня освіта (Географія). Також наші гості пройшли «інтелектуальний квест», відвідали локації «Картографічна», «Геологічна». Курсанти поглибили знання з картографії, що вкрай необхідно їм як військовим, із великим захопленням досліджували гірські породи, деякі куштували на смак, на дотик, на запах.

Зустріч була цікавою, яскравою, захоплюючою!

image54image9

image10image11

Завершили цикл інформаційно-агітаційних заходів зустріч з учнями 11 класів ліцею №35, організований та проведений викладачами Варфоломеєєвою І.М., Мантуленко С.В., Ярковим С. В., які пройшли у форматі вже традиційного Географічного гайду «Абітінфо».

image27image110

23020
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31