Кафедра інформатики та прикладної математики
Фізико-математичний факультет

7 лютого 2019 року відбувся семінар з викладачами інформатики закладів професійно-технічної освіти, організований кафедрою інформатики та прикладної математики спільно з навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області.

На початку зустрічі завідувач кафедри інформатики та прикладної математики Соловйов Володимир Миколайович привітав учасників семінару, ознайомив із провідними напрямами роботи кафедри, здобутками та перспективами розвитку.

imgonline com ua Compressed YtNi1HQXmSNNqUtY

Тематика семінару:

 

1. Підготовка здобувачів освітньо-наукового рівня "доктор філософії" (доповідач - доцент кафедри інформатики та прикладної математики Мінтій Ірина Сергіївна).

2. Підвищення кваліфікації викладачів (доповідач - доцент кафедри інформатики та прикладної математики Шокалюк Світлана Вікторівна).

3. Робототехніка як складова  STEM-освіти (доповідач - доцент кафедри інформатики та прикладної математики Хараджян Наталя Анатоліївна).

111  imgonline com ua Compressed bVsOJqBDW49UXp

MyCollages  imgonline com ua Compressed QfYb2oljy8LAFF

Зустріч пройшла під гаслом "Важливо, не кого навчати, а хто навчає!".

Серед шляхів підвищення науково-методичного потенціалу викладачів визначено як навчання за третім освітньо-науковим рівнем, так і курси підвищення кваліфікації.

Дякуємо викладачам закладів професійно-технічної освіти за увагу, методисту навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області Мандрик Тетяні Миколаївні за співпрацю в організації семінару та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

Матеріал підготувала доцент кафедри інформатики та прикладної математики Мінтій Ірина Сергіївна.

 

6837
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31