Кафедра інформатики та прикладної математики
Фізико-математичний факультет

Карантин - не завада науці!

Саме під таким гаслом 13 травня відбувся Міжнародний семінар «Доповнена реальність в освіті», організований Криворізьким державним педагогічним університетом, Криворізьким нціональним університетом та Інститутом інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України. До складу програмного комітету увійшли науковці не тільки з України, а й із Чехії, Словаччини, Румунії, Польщі, Німеччини та Іспанії. 

Криворізький державний педагогічний університет представляли у програмному комітеті Сергій Олексійович Семеріков, Ольга Володимирівна Бондаренко, Віта Анатоліївна Гаманюк, Ірина Сергіївна Мінтій і Павло Павлович Нечипуренко.

Протягом 8 (!) годин у онлайн-заході прийняли участь понад 80 учасників. Відеозапис семінару - за посиланням.

Цікаві, різноаспектні та насичені доповіді супроводжувались не менш яскравими демонстраціями.

 1

 

2

3

4

6

10

8

У завершальному слові Сергій Олексійович узагальнив: "Доповнена реальність розширює наші можливості. Це корисно і, врешті-решт, це надихає!"

Дякуємо організаторам онлайн-зустрічі Андрію Миколайовичу Стрюку та Сергію Олексійовичу Семерікову за тривалу та цікаву наукову подорож!

1314

Наступний семінар "Доповнена реальність в освіті" відбудеться у березні 2021 року, отож варто розпочинати вже зараз готувати наробки!

А наостанок зазначимо, що студенти фізико-математичного факультету вже кілька років поспіль, опановуючи курс "Інноваційні ІКТ в освіті" (викладач - Сергій Олексійович Семеріков), теж розробляють навчальні матеріали з віртуальною та доповненою реальністю! 

11

12

 

 

11831
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша