nmv 1

Історія навчально-методичного відділу починається з моменту заснування Криворізького педагогічного й тісно пов’язана зі становленням і функціонуванням університету. Від перших днів роботи закладу вищої освіти й донині завдання навчально-методичного відділу неодноразово змінювалися, однак пріоритетним завжди залишалося планування та організація освітнього процесу.

Розвиток навчально-методичного відділу КДПУ неможливо відокремити від історії університету. На кожному новому етапі діяльність відділу відповідала тенденціям організації освітнього процесу вищої школи, а виконання нових завдань вимагало здібних фахівців, здатних відповідати на складні виклики сучасності. Упродовж 90-річного існування навчально-методичний відділ очолювали високопрофесійні фахівці, діяльність яких була спрямована на організацію роботи відділу й університету загалом. Нині завідувачем відділу є Ольга Володимирівна Бондаренко, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри економічної і соціальної географії та методики викладання факультету географії, туризму та історії. Під її керівництвом в навчально-методичному відділі працюють молоді, перспективні та досвідчені спеціалісти, а також інспектори факультетів.

nmv 1

На сучасному етапі основними завданнями відділу є: організація освітнього процесу в університеті; упровадження новітніх технологій в освітній процес; координація науково-методичної роботи; ліцензування нових спеціальностей та акредитація освітніх програм; розроблення та впровадження системи заходів, спрямованих на підвищення якості підготовки фахівців; участь у розробці перспективних планів розвитку університету; координація роботи з підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників університету. Крім цього, розпочато впровадження дистанційних технологій підтримки освітнього процесу за допомогою системи управління електронними навчальними курсами на платформі «MOODLE».

nmv 2

У наш динамічний час колектив навчально-методичного відділу з оптимізмом дивиться в майбутнє. Щодня розв’язуючи поточні проблеми, спеціалісти НМВ намагаються знайти відповіді на всі питання професорсько-викладацького складу й студентської молоді, допомогти кожному. У цьому й полягає основна місія структурного підрозділу – організація підготовки висококваліфікованих конкурентоспроможних фахівців для всіх ланок галузі освіти та науки.

 
12334
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31