Кафедра хімії та методики її навчання
Природничий факультет
14 квітня у парку Саксаганський як завжди феєрично завершувався тиждень добрих справ, організований волонтерськю спілкою Kryvyi Rih Volunteer Community. Цього дня у парку був концерт, а навчальні заклади та організації міста влаштували для дітей та дорослих яскраві та веселі майстер-класи та розважальні заходи.
Не залишились осторонь цього благодійного заходу і хіміки КДПУ – була організована окрема локація "Цікава хімія", на якій працювала ціла команда: досвідчені учасники подібних заходів (Єгорова Анна – випускниця магістратури 2023 року та Штиль Кирило – студент першого курсу магістратури спеціальності "Середня освіта (Хімія)") та новачки (Вареник Марина – студентка-першокурсниця і Василенко Катерина – студентка першого курсу магістратури). Організовував, готував розчини та намагався не заважати студентам – Павло Нечипуренко.
   
   
Цього по літньому спекотного дня хімічна локація дарувала маленьким та дорослим глядачам емоції як завжди. Для Марини Вареник це було справжнім бойовим хрещенням: хоч вона і отримала не найважчі для демонстрації експерименти, проте черга малечі до неї була найбільшою. Посперечатись з нею у популярності могла хіба що Анна Єгорова - що то значить досвід! Запалював у прямому та переносному сенсі Кирило Штиль, а у цьому йому допомагала Катерина Василенко (заодно пильнувала можливі опіки - не дарма ж вона працює на "швидкій"). Окрім отриманих емоцій, втоми та задоволення від роботи усі учасники локації отримали на згадку подяки, за що дякуємо організаторам! Сподіваємось такі заходи зроблять світ добрішим, а науку (хімію, зокрема) цікавішою для людей.
   
   
Слід зазначити, що вже друга поспіль участь хіміків КДПУ у "Дні добрих справ". Ми раді, що нас запрошують, і раді брати участь у благодійних акціях надалі.
26114
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша