Виробниче навчання з ресторанної справи - це процес професійної підготовки майбутніх викладачів сфери обслуговування, спрямований на відпрацювання спеціальних умінь з організації виробництва та обслуговування у закладах ресторанного господарства.
При вивченні Блоку 4 "Технологія виробництва кулінарної продукції ЗРГ" студенти опрацьовували теми "Страви і гарніри з картоплі, овочів і грибів", "Страви з яєць", "Другі страви з м'яса".
На заняттях використовувався інтегрований підхід: при проведенні сервірування та дегустація страв студенти відпрацьовувати вміння з технології обслуговування споживачів у ЗРГ, при приготуванні страв застосовували знання з товарознавства у галузі та технології продукції ресторанного господарства (викладач, доц. Кулінка Ю. С.).