У межах угоди КДПУ з Вищою Школою Лінгвістичною в Ченстохові всіх зацікавлених запрошують долучитися до програми закордонного стажування для викладачів, методистів та адміністративного персоналу українських ЗВО в рамках Європейського освітнього проекту «The Innovative Methods and Technologies of Teaching: the Newest in the European Educational Practice».

Стажування, розраховане на 180 годин, передбачає опанування проєктного підходу до організації освітнього процесу. Учасники навчаться розробляти й подавати власні обмінні, навчальні та дослідницькі проєкти для отримання фінансування зі спеціальних фондів ЄС; ознайомляться з можливостями реалізації принципу мобільності студентів і викладачів через використання фондів ЄС, призначених для фінансування компоненти мобільності; налагодять корисні зв’язки з польськими колегами.

Стажування дозволить отримати важливий досвід практичної роботи в закордонному університеті й буде засвідчене офіційним сертифікатом. Мовами навчання є польська (з перекладом), українська й російська. Частина тем може бути доступна для обговорення англійською, польською та німецькою мовами.

 З 12 до 15 квітня поточного року польські колеги пропонують приєднатися до програми підготовки та складання тесту з польської, англійської, німецької мов (на рівні В2), розробленої відповідно до загальноєвропейських мовних тестів визначення рівня сформованості мовної комунікативної компетенції. Випускники програми отримають мовний сертифікат, що підтверджує володіння іноземною мовою на рівні В2. Крім цього, можна взяти участь у програмі підтвердження знання англійської на рівні С1, яка триватиме з 14 до 17 червня 2021 р.

ДЕТАЛЬНІШЕ

14640
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша