Програма ім. Фулбрайта в Україні запрошує викладачів, аспірантів та співробітників вищих навчальних закладів до участі у фулбрайтівських конкурсах для дослідників Fulbright Research and Development та Fulbright Visiting Scholar Program.

Про стипендіатів програми можна дізнатися за посиланням.

Конкурси програми:

Fulbright Research and Development Program

Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев'яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій.

Детальніше за посиланням.

Кінцевий термін подання заявок - 1 листопада 2021 р.

Fulbright Visiting Scholar Program

Нагадуємо Вам про програму щодо проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо тривалістю від трьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь кандидати  та доктори наук; діячі культури й мистецтва, фахівці з бібліотекарства та музейної справи, журналісти та громадські діячі, дослідники без наукового ступеня — з повною вищою освітою (спеціаліст, магістр), досвідом роботи не менше семи років, значними професійними досягненнями, науковим доробком в обраній галузі дослідження (статті, монографії або ж розділи у монографіях) у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) фахових наукових виданнях.

Детальніше за посиланням.

Кінцевий термін подачі заявок - 15 жовтня 2021 р.

16884
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31