Culture Bridges надає гранти для українських фахівців у сфері культури для поїздок до країн ЄС (і навпаки) на період від одного до чотирьох тижнів для відвідання конференцій, мережевих подій, фахових форумів, дотичних до сфери культури та/або креативних індустрій, а також для робочого стажування в культурних/креативних організаціях у країнах ЄС (чи в Україні – для заявників з ЄС). Подача проектів за цим напрямком відкрита для окремих осіб та організацій у ЄС та Україні.

Подати заявку на участь можуть заявлений мандрівник або сторона, що запрошує. Кандидати повинні самі означити пропозицію мобільності. Грант на мобільність не може покривати виключно роботу над іншими програмами ЄС, наприклад програму "Креативна Європа", хоча участь у подібних програмах  може бути додатковою перевагою.

Максимальна сума гранту на міжнародну мобільність становитиме 2250 євро (для візитів тривалістю від одного до двох тижнів) та 4000 євро (для візитів на період від трьох до чотирьох тижнів). Кошти можна використати на покриття витрат на: 

  • Міжнародні подорожі
  • Візи
  • Трансфери до / з аеропортів
  • Проживання
  • Харчування (відповідно до тарифів, встановлених у документації заявки)
  • Місцеві поїздки в країні перебування
  • Внески на участь в конференціях

80% суми гранту на мобільність виплачуватиметься попередньо, а залишок – після отримання відповідного звіту.

Кінцевий термін подачі заявки отримання міжнародних грантів мобільності:  12 квітня 2018. Заявка може подаватися англійською, українською чи російською мовою. Гранти мобільності необхідно використати протягом шести місяців після повідомлення про надання грантів, тобто до 17 грудня 2018 року.

Ви можете попередьно ознайомитися з питаннями форми заявкитарифами країнта шаблоном бюджету, завантаживши ці документи за гіперпосиланнями або внизу сторінки. Зверніть увагу, що аплікаційна заявка має бути заповнена виключно за допомогою онлайн-форми.

Детальніше

 

4160
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30