Кафедра музикознавства, інструментальної
та хореографічної підготовки
Факультет мистецтв

18 січня 2024 року у форматі Зум-конференції відбулися Виробничі збори зі здобувачами ВО рівня магістр денної та заочної форм навчання спеціальності 053 Психологія.

У заході взяли участь науково-педагогічні працівники двох кафедр психології: практичної і загальної та вікової, а також фахівці бібліотеки.

Доцент кафедри практичної психології, канд. психол. наук Шестопалова Олена Петрівна ознайомила присутніх з ключовими вимогами до виконання та оприлюднення кваліфікаційних робіт на основі змісту методичних рекомендацій, підготовлених колективом авторів – провідних викладачів випускових кафедр.

Picture1Picture2

Фахівець відділу комплектування та науково-бібліографічної інформації Поліщук Олена Борисівна продемонструвала можливості пошукових ресурсів бібліотеки КДПУ на прикладі численних робіт доктора психол. наук, професора Мірошник Зої Михайлівни.

Доцент кафедри практичної психології, канд. пед. наук Остапчук Олена Євгенівна розкрила питання академічної доброчесності з огляду на чинні законодавчі і нормативно-правові акти та етику наукових досліджень.

Професор кафедри загальної та вікової психології, доктор психол. наук Токарева Наталя Миколаївна акцентувала увагу на змісті понять «текстові запозичення» та «коректність цитувань».

Picture3      Picture4

Модератор заходу – в.о. завідувача кафедри практичної психології, доцент, канд. пед. наук Чаркіна Олена Анатоліївна – узагальнила ключові тези доповідей колег і зорієнтувала здобувачів на чітке дотримання термінів, визначених календарним графіком планування і реалізації наукових досліджень в межах підготовки кваліфікаційних робіт.

На заході панувала атмосфера доброзичливої співпраці і професійного діалогу: здобувачі ставили багато запитань організаційного та методичного характеру, що свідчить про свідоме і відповідальне відношення до рольової позиції майбутнього фахівця.

Дякуємо усім причетним!

24369
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30