Кафедра німецької мови і літератури з методикою викладання
Факультет іноземних мов

З 31 жовтня по 5 листопада 2021 року у місті Бад-Кіссінген (Німеччина) проходив Міжнародний семінар «Центральноєвропейські зустрічі», організований для молоді Німеччини, Румунії, Чехії та України. Цю подію організувало Федеральне міністерство внутрішніх справ і розвитку Німеччини. На семінарі були представлені доповіді, які стосувалися історії, політики, пам’яток культури трьох країн у контексті їх взаємовідносин із Німеччиною. Цільова аудиторія – студенти різних країн.

img6_cr.jpg                   img7.jpg

Представниками Криворізького педагогічного стали ректор КДПУ, д-р філос. наук, проф. Я. В. Шрамко, канд. пед. наук, доц. кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання В. А. Карпюк, викладач кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання В. О. Турський та студенти ІІ і IV курсів факультету іноземних мов спеціальності «Німецька мова і література».

«Ми вже не вперше долучаємося до цього семінару: щороку ми отримуємо запрошення від академії Центральної Європи. Кожен захід має певну тематичну специфіку. Участь у семінарі такого рівня сприяє міжнародній академічній мобільності як студентів, так і викладачів, що є дуже важливим. Для студентів це також означає можливість реалізувати освітню, практичну (спілкування з носіями німецької мови та представниками інших країн) та розвиваючу (отримання додаткової країнознавчої інформацію) складові. У межах цього семінару ми мали змогу відвідати різноманітні екскурсії у Бад-Кіссінгені й сусідніх містах. Для викладачів це стало гарною нагодою презентувати нашу країну та налагодити зв’язок із представниками інших держав», – розповіла В. А. Карпюк.

 

23530
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31