Програми навчальних дисциплін освітньої програми "Професійна освіта (Сфера обслуговування)"
Програми навчальних дисциплін осввтньої програми "Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) "
- Автор: Кафедра педагогіки та методики технологічної освіти
- Перегляди: 326
Інженерна та комп'ютерна графіка
Інфраструктура закладів готельного та ресторанного господарства
Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Основи товарознавства в галузі
Теорія та методика професійного навчання
Технології організації готельного і ресторанного господарства
Технологічне обладнання закладів готельного і ресторанного господарства
Технологія продукції ресторанного господарства
- Автор: Кафедра педагогіки та методики технологічної освіти
- Перегляди: 451
Інженерна та комп'ютерна графіка
Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Теорія та методика професійного навчання
Спеціальний малюнок та основи композиції
Комплексне проектування костюма
- Автор: Кафедра педагогіки та методики технологічної освіти
- Перегляди: 418
Спеціальний малюнок та основи композиції
- Автор: Кафедра педагогіки та методики технологічної освіти
- Перегляди: 401
Спеціальний малюнок та основи композиції
Технологія швейного виробництва
Обладнання швейного виробництва
Матеріалознавство
Конструювання та моделювання одягу з методикою викладання
Практикум у навчальних майстернях
Практикум з художньої обробки конструкційних матеріалів
Дизайн одягу та аксесуарів
Основи дизайну та художня обробка матеріалів
Вступ до спеціальності
Загальна педагогіка
Методика педвзаємодії в системі вчитель-учень
Методи наукових досліджень
Методика профільного навчання
Теорія і методика навчання технологій
Методика виховної роботи
Технологія побутової діяльності
Теорія і методика навчання технологій і проектної діяльності
Інженерна та комп’ютерна графіка
Конструювання засобами комп’ютерної графіки
Системи і методи конструювання одягу
Виробниче навчання готельно-ресторанної справи
Технологічне обладнання закладів готельного і ресторанного господарства
Основи товарознавства в галузі
Кулінарна майстерність та ТПС
Кулінарна майстерність та сервіс у ресторанному бізнесі
Основи харчових технологій
- Автор: Кафедра педагогіки та методики технологічної освіти
- Перегляди: 341