Кафедра педагогіки та методики технологічної освіти
Факультет дошкільної і технологічної освіти

Програми навчальних дисциплін освітньої програми "Професійна освіта (Сфера обслуговування)"

 

Програми навчальних дисциплін осввтньої програми "Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) "

14027

Вступ до спеціальності

Загальна педагогіка

Інженерна та комп'ютерна графіка

Інфраструктура закладів готельного та ресторанного господарства

Основи стандартизації, метрології та управління якістю

Основи товарознавства в галузі

Професійна педагогіка

Теорія та методика професійного навчання

Технології організації готельного і ресторанного господарства

Технологічне обладнання закладів готельного і ресторанного господарства

Технологія продукції ресторанного господарства

13814

Вступ до спеціальності

Загальна педагогіка

Інженерна та комп'ютерна графіка

Матеріалознавство

Основи стандартизації, метрології та управління якістю

Професійна педагогіка

Теорія та методика професійного навчання

Спеціальний малюнок та основи композиції

Комплексне проектування костюма

13816

Спеціальний малюнок та основи композиції

13815

Спеціальний малюнок та основи композиції

Технологія швейного виробництва

Обладнання швейного виробництва

Матеріалознавство

Конструювання та моделювання одягу з методикою викладання

Практикум у навчальних майстернях

Практикум з художньої обробки конструкційних матеріалів

Дизайн одягу та аксесуарів

Основи дизайну та художня обробка матеріалів

Вступ до спеціальності

Загальна педагогіка

Методика педвзаємодії в системі вчитель-учень

Методи наукових досліджень

Методика профільного навчання

Теорія і методика навчання технологій

Методика виховної роботи

Технологія побутової діяльності

Теорія і методика навчання технологій  і проектної діяльності

Інженерна та комп’ютерна графіка

Конструювання засобами комп’ютерної графіки

Системи і методи конструювання одягу

Виробниче навчання готельно-ресторанної справи

Технологічне обладнання закладів готельного і ресторанного господарства

Основи товарознавства в галузі

Кулінарна майстерність та ТПС

Кулінарна майстерність та сервіс у ресторанному бізнесі

Основи харчових технологій

1984
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Серпень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31