Кафедра педагогіки та методики технологічної освіти
Факультет дошкільної і технологічної освіти

   На лабораторних заняттях з дисциплін "Виробниче навчання готельно-ресторанних справ", "Сервіс у готельно-ресторанному бізнесі" (викладач доцент Ю.С. Кулінка) наші студенти спеціальності "Професійна освіта" досить часто готують український борщ, досліджують рецепти з самих різних регіонів України. Не рідко організовуються змагання між командами на найсмачніший український борщ! Ми пишаємося кулінарною спадщиною українського народу!

УКРАЇНСЬКИЙ БОРЩ: ОФІЦІЙНЕ ВИЗНАННЯ

14664
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30