Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

7 травня 2018 р. доцентом кафедри педагогіки Потапенком О.Б. було проведено профорієнтаційний захід з учнями 10–11-х класів Криворізької гімназії № 49.

Потапенко 7.05.18

Під час цікавої та пізнавальної розповіді учні отримали потрібну їм інформацію про історію створення Криворізького державного педагогічного університету, його славні традиції, сучасні факультети та правила прийому на навчання. Особливу увагу присутніх привернув перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів, умови навчання та перспективи професійної самореалізації.
На завершення зустрічі викладач кафедри наголосив на спроможності університету задовольнити освітні потреби випускників загальноосвітніх шкіл міста та району на сучасному науковому рівні, звернувся до присутніх освітян із пропозицією щодо поширення серед педагогічної спільноти міста інформації про спеціальності університету та відкриття магістратури із спеціальності 011 Освітні та педагогічні науки в Криворізькому державному педагогічному університеті за новою спеціалізацією «Педагогіка вищої школи».
4908
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша