Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

23.01.2019 р. доцентом кафедри педагогіки Івановою В.В. спільно зі студентами гр. ЗІ/ЗГ/ЗММ-16 було проведено засідання круглого столу на тему: «Учителю, ти є і будеш вічно».

Захід 23.01.19

Виховний захід, який було присвячено професії учителя, мав на меті у доступній формі донести до свідомості студентів, що вчитель – одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій; учитель – це людина з великої букви, яка працює на майбутнє; вчитель є творцем майбутнього країни, тому що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, їх переконання, світогляд, моральні якості.
Наприкінці дискусії було підведено підсумки: вихованням і навчанням можуть займатися люди, які мають хист до цієї справи і люблять її. Учитель повинен вміти й хотіти передавати свої знання іншим, захоплюватися самим процесом навчання і виховання людини. Успіх педагогічної діяльності багато в чому залежить від комунікативних здібностей учителя, від його вміння налагодити гармонійні взаємини з дітьми.

 

6740
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша