Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

Криворізький педагогічний не міг стояти осторонь відзначення 300-річчя дня народження Григорія Сковороди

З 1 по 5 грудня в університеті за ініціативи кафедри педагогіки було проведено конкурс есеїв. Завдання конкурсу передбачало написання короткого твору-роздуму з головною ідеєю – цитатою мислителя.

 Конкурс 03.12

З 1 по 5 грудня в університеті за ініціативи кафедри педагогіки було проведено конкурс есеїв. Завдання конкурсу передбачало написання короткого твору-роздуму з головною ідеєю – цитатою філософа. До участі долучилися 100 студентів та аспірантів всього університету: факультету української філології (9 осіб); дошкільної і технологічної освіти (1); мистецтв (32 особи); географії, туризму та історії (4); психолого-педагогічного (14), природничого (7), іноземних мов (8), фізико-математичного (6) а також магістранти спеціальності «Освітні, педагогічні науки» денної та заочної форми навчання (11) та аспіранти (7) кафедри педагогіки.

 
 

Кожен есей – оригінальні і прожиті думки, духовна розмова з українським філософом!

Есеї були представлені учасниками на інтерактивній дошці (https://padlet.com/todoronina/kfresjpp2lfrt6cl), що дозволило одразу оприлюднювати роботи та провести відкрите голосування.

Кожен есей – оригінальні і прожиті думки, духовна розмова з українським мислителем!

З огляду на кількість учасників та учасниць рішенням журі  кафедри педагогіки (до якого увійшли д-р педагог. наук, професор Т. Дороніна, д-р педагог. наук, професор С. Кучер, канд. педагог. наук, доцент В. Іванова та канд. педагог.наук, доцент С. Щербина) було затверджено, що переможцями конкурсу стають ті учасники, твори яких в голосуванні перетнули межу 100 голосів.

 фото
  

ТАКИМ ЧИНОМ ПЕРЕМОЖЦЯМИ СТАЛИ:

  • Сай Марина (УПФм-22) «Хіба може говорити про біле той, котрому невідоме, що таке чорне?» – 704 голоси;
  • Скрипченко Олена (БП-21) «Коли не зможу нічим любій вітчизні прислужитись, в усякому разі з усієї сили намагатимусь ніколи ні в чому не шкодити» - 552 голоси;
  • Пухальська Ірина (СОм-22)  «Світ ловив мене, та не спіймав» - 228 голосів; 
  • Жук Владислав (ОПНм-22) «Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам  перший люблю» - 189 голосів.
  • Кульбач Лариса (аспірантка) «Уподібнюйся пальмі: чим міцніше її стискає скеля, тим швидше і прекрасніше здіймається вона догори» - 177 голосів;
  • Синяговська Олена (УАФ-21) «Уподібнюйся пальмі: чим міцніше її стискає скеля, тим швидше і прекрасніше здіймається вона догори» - 154 голосів;
  • Заіменко Марія (МХКм-22) «З усіх втрат втрата часу найтяжча» - 132 голоси;
  • Лаговська Єлизавета (МІ-20) «Не той дурний, хто не знає... але той, хто знати не хоче» - 127 голосів;
  • Пархоменко Діана (МКХ-20) «Не за обличчя судiть, а за серце» - 112 голосів;
  • Мельник Оксана (ЗОПНм-22) «Щасливий той, хто мав змогу знайти щасливе життя. Але щасливіший той, хто вміє ним користуватись» - 109 голосів.

Кожен есей заслужив на увагу, не зважаючи на кількість  уподобань!

Усі учасники отримають іменні сертифікати!

20906
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша