Кафедра педагогіки
Криворізький державний педагогічний університет

«Василь Сухомлинський- палкий гуманіст і вартовий найпотаємніших куточків душі молодого покоління»

(Захід, присвячений 100-річчю з дня народження В.О.Сухомлинського)

25 вересня  2018 року на факультеті української філології Криворізького педагогічного університету відбувся захід , присвячений 100-річчю з дня народження  педагога-новатора і письменника Василя Сухомлинського.  На заході  були присутні студенти  групи УАФ-17 , викладачі  та магістри психолого-педагогічного факультету.

Проводила захід кандидат педагогічних наук, доцент А.М. Король.

Багатьом відомо , що Василь Олександрович -  великий українець,славетний педагог, мислитель і дитячий письменник, девізом якого були слова: «Спішіть робити добро». Студенти другого курсу УАФ розповіли про складний життєвий шлях  Сухомлинського, починаючи з його дитинства до самої смерті , а саме приділили особливу увагу таким темам , як: «Історія кохання Василя», "Шкільний директор за покликом душі", «Василь Сухомлинський - вартовий найпотаємніших куточків душі молодого покоління»,"Любов до дитини – як головна засада морального виховання В.О. Сухомлинського", "Тенденції та новаторські погляди на виховання дітей. Поради видатного педагога сучасним викладачам".

MyCollages6

 

Великий інтерес викликало відео: «Сто порад учителеві», адже студентам , які є майбутніми педагогами, важливо знати про це. З почутої та побаченої  інформації  можна зробити висновок, що В.О. Сухомлинський мав власну систему, завдяки якій став чудовим педагогом та відомою людиною. Вона складається з продуктивної  праці, творчості, довіри, співпереживання, краси. На закінчення заходу були показані фото Василя Сухомлинського та зачитані його деякі цитати, наприклад одна з них: «Від педагога залежить, чим стане серце дитини – ніжною квіткою чи засушеною корою».

5674
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31