Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

Студенти вибир. 1

МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ'Я

4 грудня 2020 року студентами психолого-педагогічного факультету групи ПНП-м-15 другого (магістерського) рівня спеціальності Початкова освіта Борисьонком Максимом Олеговичем та Довгою Ганною Вікторівною було проведено виховний захід на тему «COVID-19 – пандемія ХХІ століття».

Студенти вибир. 2

Кураторську годину було підготовлено, організовано та проведено для студентів 3 курсу спеціальності Початкова освіта (групи ПНІ-18, ПНА-18) у рамках педагогічної практики у ЗВО, яка є невід’ємною складовою частиною професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі освіти на другому (магістерському) рівні й завершальним етапом практичної підготовки студентів до професійно-педагогічної діяльності. На виховній годині були присутні: к. філол. н., доцент, доцент кафедри початкової освіти Онищенко І.В. (куратор груп ПНІ-18, ПНА-18) та к. пед. н., доцент, доцент кафедри педагогіки Щербина С.М. (методист педагогічної практики).

Студенти вибир. 3

На сьогодні тема коронавірсної хвороби є важливою і актуальною. Пандемія COVID-19 охопила не тільки територію України, але й увесь світ. Метою виховного заходу було ознайомлення студентів з особливостями життєдіяльності в період пандемії, необхідністю дотримання протиепідемічних заходів, формування вмінь розрізняти правдиву інформацію та міфи коронавірусної хвороби, розвиток почуття відповідальності за власне здоров’я. Магістранти ефективно організували поєднання слухового і зорового сприйняття теоретичного матеріалу у ZOOM-форматі, зокрема була використана мультимедійна презентація, слайди якої містили основні моменти виховного заходу: поняття, схеми, таблиці, фото та ін.

Студенти вибир. 4

Під час заходу було обговорено низку важливих питань, а саме: Що таке коронавірус? На що схожий COVID? У яких випадках необхідно носити маску? Як правильно надягти захисну маску? Як правильно знімати та утилізувати захисну маску? Температурний скринінг – що це? Що таке самоізоляція і кому вона потрібна? Що робити якщо у вас з’явились симптоми? Студенти активно приєднувалися до обговорення даних питань, наводили власні приклади із життя про необхідність дотримання санітарно-гігієнічних вимог, проведення температурного скринінгу та обов’язкове носіння захисної маски в громадських місцях та закритих приміщеннях.

Студенти вибир. 5

По завершенню заходу до всіх присутніх звернулася Щербина С. М., яка наголосила на важливості дотримання встановлених МОЗ України протиепідемічних правил, акцентуючи увагу на використанні масок, антисептиків та дотримання соціальної дистанції, а також на актуальності виховного заходу, який був проведений магістрантами-практикантами на високому науково-методичному рівні та відповідав вимогам вищої школи.

Студенти вибир. 6

Студенти вибир. 7

Студенти вибир. 8

13569
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша