Кафедра початкової освіти
Психолого-педагогічний факультет

e734ed93 1117 4aa5 9c17 9ca17fffc44d

 

Свято започатковане 9 листопада 1997 року Указом № 1241/97 «Про День української писемності та мови», щоб підкреслити важливість української мови в консолідації українського суспільства, цьогоріч свято вперше відзначається 27 жовтня.  

Сьогодні, коли в нашій країні йде війна, ми боремося не тільки за незалежність, за державність, за кордони, за волю, а ще й за мову, адже саме цей елемент є ДНК кожної нації. Немає мови – немає нації!  

Однією з найбільших традицій цього дня є радіодиктант національної єдності. Цього року українці 23-й рік поспіль писатимуть радіодиктант - текст його створила українська поетеса та перекладачка Катерина Калитко, називається він "Дороги України", прочитав - актор театру та кіно Олексій Гнатковський.

Написати радіодиктант мав змогу кожен бажаючий, у будь-якій точці світу. Головна мета радіодиктанту єдності - не перевірити знання, а об'єднати українців в Україні та за її межами. Тож студенти спеціальності 013 Початкова освіта Криворізького державного педагогічного університету разом із викладачами кафедри початкової освіти з гордістю долучилися до написання радіодиктанту. 

Screenshot 3Screenshot 4

Screenshot 5 Screenshot 8

Screenshot 7

23625
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша