Кафедра практичної психології
Психолого-педагогічний факультет

Image 20

Студенти 1-2-х курсів музично-хореографічного відділенняфакультету мистецтв спеціальності "Хореографія" та викладачі Подойніцина Карина Олегівна, Нечипоренко Олександр Вʹячеславович прийняли участь у Європейському танцювальному флешмобі "WORK it OUT 2024", в якому Кривий Ріг вже вшосте бере участь. Його щороку проводить організація, що популяризує індустріальну спадщину Європи. 

Дизайн без названия 3

Мистецький флешмоб не тільки об'єднав молодь у спільному танці та привернув увагу до проблеми збереження промислового потенціалу країн. Він надав можливість студентам показати свої мистецькі таланти, відчути дух патріотичного єднання, атмосферу пластичної співпраці та навіть відчути себе респондентом у безпосередному контакті з інтервʹюером.

Дизайн без названия 2

Вікторія Баруліна з Валерією Волоковою розповіли про складнощі на початку масового заходу – вивчення постановки, синхронність виконання, відчуття і передача важливості події. «Але – підкреслили студентки 2 курсу – нам все вдалося і ми отримали неймовірне задоволення та відчуття гордості від причетності до важливої події нашого міста».

Викладач факультету мистецтв, знаний у місті хореограф Нечипоренко Олександр Вʹячеславович підкреслив мистецьку значимість заходу: «Цим флешмобом ми демонструємо всьому світу, що Кривий Ріг є не тільки великим металургійним містом, але й потужним осередком освіти, культури і мистецтва. Не зважаючи на важкі для нас часи, Кривий Ріг та його талановита молодь не здається, а плідно працює на культурному фронті».

Про номер криворізьких студентів – єдиний на заході від України, та про те, чому це важливо для нашого міста – у сюжеті телеканалу «Рудана» у програмі «Цей день».

 

27260
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30