2 лютого 2024 року в 9-ту річницю смерті відомого українського музиканта, Кузьми Скрябіна, ініціативна група філателістів Кривого Рогу вшанували пам'ять відомого співака листівкою, на якій зображений сам Скрябін. На зворотній стороні листівки зображений квиток з останнього концерту Кузьми. Крім того, було випущено лімітовану колекцію конвертів із зображенням Президента України Володимира Зеленського до його Дня народження. Автором малюнків є Мегеря Ксенія, здобувачка другого рівня вищої освіти ступеня "магістр" предметної спеціальності 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво). Пишаємося нашими здобувачами та їх плідною творчою діяльністю! Вітаємо!!

поштова марка 1
поштова марка5 поштова марка1 2 1
поштова марка 3 поштова марка3 1
25277

За підтримки Ради оборони міста у Криворізькому державному педагогічному університеті відкрилась виставка "Дизайн перемоги" з розписаними воєнними артифактами де художники-студенти художньо-графічного відділення та викладачі кафедри образотворчого мистецтва разом з військовими представили оригінальну виставку виробів мистецтва про війну. Відео для перегляду

1 дизайн перемоги
2 дизайн перемоги
3 дизайн перемоги
4 дизайн перемоги
 
 

 

22016

Заставка перемога

Здобувачі вищої овіти не можуть залишитись осторонь повномасштабного вторгнення в Україну, тому засобами мистецтва демонструють своє прагнення до миру на рідній українській землі. Творчі роботи здобувачки вищої освіти ДГ-19, Волощенко Карини.

Волощенко 3
Волощенко 4 Волощенко 5
 " Вільний політ Мрії"  " Культурний фронт - Калуш"
  
Волощенко 1 Волощенко 2
Волощенко Д 19
  « Україна від моря до суходолу»
21735

Достатньо лише доторкнутися художнику своїм легким пензликом до важкої та сповненої міці гільзи, як вона стає справжнім витвором мистецтва та набуває інщого значення. Здобувачі вищої освіти художньо-графічного відділення групи ОМ-19 долучилися до благодійної акції щодо розпису гільз, які прибули з гарячих точок Бахмута та Високопілля. Завдяки дівчатам та викладачам факультету які організували розпис, гільзи будуть відправлені в Івано-Франківськ та Київ до благодійного фонду «Хочу жити», який організовує благодійний аукціон для закупівлі лікарських засобів та гуманітарної допомоги для бійців ЗСУ. Слава нашим Збройним силам Україні!

24т 23
19
16 10
22
21326

Заставка перемога

На електронну адресу факультету мистецтв КДПУ надійшов лист від скрипаля Peter Campbell-Kelly, музиканта City of Birmingham Symphony Orchestra (Великобританія).
Вірш, написаний Пітером та короткометражний фільм, в якому своє виконання Biber's Mystery Sonata No. 16 ‘Passacaglia він присвячує Україні, глибоко вражає співпереживанням та солідарністю. Ми дуже вдячні Peter Campbell-Kelly за щирий вияв дружніх почуттів до українців та мистецьку підтримку України через власну творчість!

Warmest greetings from a bright morning here in Worcestershire UK, as I sit witnessing the tragic scenes on TV of the war continuing in your beautiful country, Ukraine…??
I have recorded a short film on my violin reference Peter Campbell-Kelly plays Biber's Mystery Sonata No. 16 ‘Passacaglia’, which I would like to offer to you as a musical prayer for the well-being and strength of you all, fighting and protecting your dear people as heroes in this war..

I also wrote a little poem to go with the prayer.. The Curlew, I think, has a beautiful song of great hope…

 Вірш_Великобританія.jpg
Великобританія

Sent from my i phone
We in the UK are with you and admire you so much….we send all our love, hope and kindest wishes
СЛАВА УКРАЇНІ ?? !!

Yours,
Peter Campbell-Kelly ??

 

19802

Заставка перемога

Творча робота "Вільна" здобувача вищої освіти академічної групи ЗОМ-20, Козленко Інни.

Козленко Інна

 

19644

Заставка перемога

Творча робота "Жадоба" здобувача вищої освіти академічної групи ДС-19, Олени Бражнікової.

Жадоба. Олена Бражнікова

19590

Заставка перемога

Творча робота "Захищена небом" здобувача вищої освіти академічної групи ОМ-м-17, Анни Волкової (Посилання на сторінку художника в Instagram )

Волкова Аjpg

 

19573

Заставка перемога

Художниця з Миколаєва Вікторія Наумова створила серію робіт про українські міста, які потерпають від збройної агресії росії. У своїх роботах Вікторія зображає міста в образах жінок, які опинилися в умовах війни, водночас символізує силу й нескореність України.Переглянути твори мистецтва художниці можна за посиланням в соціальній мережі Instagram

Буча Маріуполь
Миколаїв Херсон
Дніпро Чернівці
Донецьк Луганськ
19546

Заставка перемога

Українська художниця Соломія Ковальчук осучаснила відомий твір мистецтва Густава Клімта "Поцілунок". Соломія висловила у витворі мистецтва подяку всім воїнам ЗСУ, що охороняють нашу країну! Подивитися твори мистецтва художниці можна за посиланням в соціальній мережі Instagram

Соломія Ковальчук поцілунок

19441
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31