передзахист 2

Попри воєнний стан у нашій країні, наукове життя в Криворізькому педагогічному продовжується. На початку серпня 2022 року відбулася серія публічних презентацій наукових результатів дисертацій аспірантів четвертого року навчання.

передзахист 3

Публічні презентації майбутніх докторів філософії відбувалися у період з 3 по 8 серпня 2022 року в очно-дистанційному форматі. Свої наукові доробки презентували здобувачі за спеціальністю: 014 Середня освіта (Іноземні мови), освітньо-наукової програми «Методика навчання іноземних мов» О.С. Білозір (тема дисертації: «Розвиток полілінгвальної компетентності учнів профільної школи на засадах дидактики багатомовності»); 054 Соціологія, освітньо-наукова програма «Соціологія» С.В. Петрухін (тема дисертації: «Концептуалізація суспільства і становлення української держави у працях Микити Шаповала: історико-соціологічний підхід»).

передзахист 4

Рівень готовності аспірантів оцінювали науково-педагогічні працівники випускової кафедри. Крім цього, доєднатися до обговорення мали можливість всі охочі й зацікавлені науковці.

передзахист 1

За підсумками обговорення отриманих здобувачами наукових результатів і роботи загалом було прийняті рішення рекомендувати вищезгаданих здобувачів до захистів у разових спеціалізованих  вчених радах.

Криворізький педагогічний вітає майбутніх докторів філософії із вдалим проходженням цього наукового етапу!

19844
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок