01

Нещодавно у Криворізькому педагогічному відбулася низка довгоочікуваних подій у житті нашої студентської громади – посвяти в першокурсники.

02

Традиційно, цей незабутній івент проводився в актовій залі з великою кількістю запрошених гостей та усіх першокурсників. Але в цьому році, зважаючи на безпекові умови, посвяти були проведені для всіх факультетів окремо. Вісім зустрічей – вісім неймовірних подорожей у світ студентського життя нашого університету.

03

У цей час ми ще раз упевнилися, що кожен факультет неповторний – зі своїми унікальними традиціями, особливою атмосферою та справжнім студентським драйвом. Об’єднані спільною ідеєю показати всі можливості нашого університету, представники різних підрозділів Криворізького педагогічного зустрілися зі студентами перших курсів усіх факультетів.

04

Цікаво про навчання, роботу бібліотеки у дистанційному та очному форматі, пропозиції щодо міжнародної академічної мобільності, підтримку Первинної профспілкової організації КДПУ, лідерський потенціал студентської ради університету, креатив та творчі активності від студентського клубу, важливість волонтерського руху КДПУ, спортивні секції для усіх охочих – все це точно допоможе адаптуватися нашим першачкам у вирі студентського життя. А посвяти у студенти від студентських рад факультетів стали справжнім святом духу єдності та студентської солідарності, коли всі об’єдналися у велику сім’ю, щоб разом відзначити початок нового життєвого етапу для наших першокурсників.

05

Дякуємо всім, хто став частиною цих незабутніх подій! Попереду на вас чекає багато цікавого, і ці зустрічі тільки підтвердили, що ми готові пройти цей шлях разом. Нехай посвята в першокурсники залишиться у ваших серцях як початок неймовірного шляху, повного яскравих вражень, перемог і зростання.

27344
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30