Веселий вуликКімната для дітей «ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК» забезпечує соціально-педагогічний супровід дітей та безпосередній догляд за ними в період перебування батьків або інших законних представників на робочому місці або на навчанні; сприяє розкриттю здібностей і талантів дітей через їх участь у розвиваючих заняттях чи іграх; організовує та забезпечує змістовне дозвілля дітей, враховуючи їх вікові та індивідуальні особливості.

Двері «Веселого вулика» завжди відчинені для представників Криворізького педагогічного, поки батьки - студенти, аспіранти, викладачі чи співробітники - зайняті робочими справами в університеті їх діти з радістю та під пильним наглядом методиста, а також студентів-волонтерів, які мають відповідну підготовку для роботи з дітьми, проводять корисно і безпечно час.  

DSC 6741Тимчасове перебування дітей працівників та студентів університету в кімнаті є безкоштовним. Соціальна ініціатива проходить реалізується університетом з січня 2017 року в рамках ініціативи «Університет - дружній до сім’ї», метою якого є підтримка гендерно-справедливих можливостей для поєднання роботи і навчання з сімейними зобов’язаннями. Діяльність «Веселого вулика» є частиною корпоративної соціальної відповідальності, що реалізує рівні права на працю, самореалізацію, здобуття освіти та мобільність.

Кімнату можуть відвідувати одночасно до 10 дітей, віком від 2 до 10 років. Враховуючи індивідуальні та вікові особливості дітей час перебування дитини в кімнаті 3-4 години. Кімнату тимчасового перебування дітей можуть відвідувати діти, рідні брати та сестри, племінники працівників та здобувачів вищої освіти університету.

Кімната тимчасового перебування дітей «Веселий вулик» знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Олександра Васякіна, буд. 54А, 1 поверх, вхід з лівої сторони будівлі (гуртожиток №3 університету). «Веселий вулик» працює для своїх маленьких відвідувачів у будні дні (понеділок-п'ятниця), з 8:30 до 16:00. 

Криворізький педагогічний є соціально відповідальною установою перед своїми студентами і працівниками.

 

10305
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31