img5

Традиційно наприкінці травня центр сприяння працевлаштуванню студентів і випускників проводить виробничі збори з випускниками різних спеціальностей. З огляду на воєнний час, цьогорічна зустріч відбулась в онлайн-режимі.

img7

На початку зустрічі до всіх присутніх звернулася в. о. проректора з науково-педагогічної роботи Ю. О. Баруліна, яка повідомила порядок денний. Цільовою аудиторією заходу стали магістранти І року навчання. Для поліпшення якості інформування було ухвалено рішення провести декілька об‘єднаних зустрічей по факультетам.

img12

До Zoom-конференції приєдналися стейкхолдери, які розповіли про актуальні вакансії, умови працевлаштування й заробітну плату. Доповнила виступ роботодавців начальник центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників О. С. Кухта, яка звернула увагу присутніх на можливості отримання одноразової адресної грошової допомоги. Деталі представлені на веб-сторінці ЦСПСВ.

img17

«Щорічно відбувається всеукраїнський моніторинг якості працевлаштування випускників різних закладів вищої освіти України. Мені дуже приємно повідомити, що Криворізький педагогічний має високі позиції в цьому рейтингу: серед усіх ЗВО країни наш заклад посідає 14 позицію за результатами працевлаштування, серед педагогічних закладів – 4 місце, а в Дніпропетровській області – 3 місце», - наголосила Оксана Сергіївна.

img21

На завершення зустрічі здобувачі вищої освіти отримали інструкції щодо проходження виробничої практики. Керівник практики Л. С. Цоуфал розповіла про особливості цьогорічної практики, про поточні вимоги й критерії оцінювання.

Бажаємо нашим магістрантам успішного завершення навчання в Криворізькому педагогічному!

19391
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31