IMG 1812

Криворізький державний педагогічний університет – єдиний заклад вищої педагогічної освіти Дніпропетровщини, який забезпечує підготовку конкурентоспроможних фахівців за широким спектром спеціальностей, що користуються постійним попитом у регіоні й Україні відповідно до вимог ринку праці інформаційного суспільства.

Конферензал

Досвідчені науково-педагогічні працівники університету проводять освітню, наукову, інноваційну діяльність, метою якої є підготовка спеціалістів широкого профілю, що здатні ефективно працювати в різних сферах: освітній, адміністративній, державницькій, культурній, мистецькій, краєзнавчій, туристичній, екологічній, соціальній, психологічній, хімічній, технологічній, журналістській, бібліотечній, видавничій, спортивній тощо.Приймальна комісія

Університет здійснює підготовку вчителів і викладачів із дисциплін, що передбачені освітніми програмами різних типів: українська мова та література, зарубіжна література, історія, географія, іноземна мова (німецька, англійська, російська), математика, фізика, інформатика, хімія, біологія, фізична культура, трудове навчання та технології, музичне мистецтво, образотворче мистецтво.

БіофакУМЛ

В університеті також реалізуються оптимальні шляхи підготовки вчителів початкової школи, соціальних педагогів, фахівців дошкільної освіти, психологів в освітніх закладах.

ППФ

Серед інших спеціальностей, пропонованих вишем, – дизайнери, художники-конструктори, менеджери з туризму, екскурсоводи, редактори, бібліотекарі, програмісти, хореографи, перекладачі.

ХудграфТрудовики

Поєднані спеціальності, запровадження яких стало вже традиційною практикою факультетів Криворізького педагогічного, гарантують професійну підготовку фахівців, компетентність яких не обмежується науково-педагогічною діяльністю, значно розширюючи можливості працевлаштування випускників вишу.

ІстГеогр

За всіма спеціальностями навчання здійснюється на денній і заочній формах, а фінансування відбувається як за рахунок державного бюджету, так і за кошти фізичних і юридичних осіб. Водночас вартість навчання значно нижча, ніж у столичних вишах, але якість підготовки така ж висока.

Практика

Студентам Криворізького державного педагогічного надається можливість проходити виробничі, педагогічні, асистентські практики в університеті, в інших установах, організаціях, закладах міста.

Муз хор

Якісна теоретична підготовка, здобута під час освітнього процесу, у поєднанні з практичним застосуванням набутих знань в умовах реальної професійної діяльності, гарантує забезпечення всебічної фахової підготовки висококваліфікованих спеціалістів.

Фіз мат

Після здобуття освітнього ступеня бакалавра студенти вишу мають змогу продовжити навчання в магістратурі. Університет надає всі можливості для продуктивної наукової діяльності, заохочує до вступу до аспірантури, регулярно організує студентські науково-практичні конференції, семінари, інші заходи, покликані стимулювати наукову творчість молоді.

Загальне фото

Упродовж всього періоду навчання викладачі сприяють налаштуванню студентів на особистісний і професійний розвиток у культурному, спортивному, громадському житті вишу та міста.

Комп. клас

До послуг студентів – сучасний інформаційно-обчислювальний центр, комп’ютерні класи, електронна читальна зала, бібліотека, спортзал, комплекс навчально-дослідницьких лабораторій і навчальних майстерень, а також 3 гуртожитки, 2 їдальні, студентська поліклініка, оранжерея, 4 музеї, 2 актові зали, вільний доступ до мережі «Wi-Fi» на всій території університету.

Бібліотека

На базі Криворізького педагогічного працюють підготовчі курси, які забезпечують системну підготовку до складання ЗНО і творчих конкурсів, проводять ефективну профорієнтаційну роботу, яка допомагає абітурієнтам визначитися з майбутньою професією. Щороку нашими студентами стають близько 95% слухачів підготовчих курсів!

Ін мови

Криворізький педагогічний – це навчання в рідному місті, що є одним із найбільших і найперспективніших в Україні. У лавах вишу потенціал студентів спрямований на опанування обраного фаху, вивчення останніх досягнень науки, розкриття здібностей, задоволення інформаційних потреб, інтелектуальний розвиток і духовне збагачення.

флешмоб

41
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31