1

16 квітня 2024 року у Криворізькому педагогічному з дотриманням усіх безпекових умов відбувся тренінг-інтенсив з подолання освітніх втрат, який провела консультант КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Криворізької міської ради Л. В. Микитишина.

26175

1

З метою отримання інформації про працевлаштування випускників закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти Міністерством освіти і науки України спільно з Пенсійним Фондом України було розроблено Порядок обміну інформацією між ПФУ та МОН, фахівцями якого було укладено методику проведення моніторингу зайнятості випускників закладів вищої та фахової передвищої освіти й визначення показника працевлаштування для Формули розподілу видатків державного бюджету на вищу освіту. Щодо рейтингу КДПУ – об’єктивного показника працевлаштування випускників – дізнавався прес-центр.

26121

001

10 квітня 2024 року відбулася інформаційно-роз’яснювальна онлайн-зустріч для здобувачів вищої освіти, які планують вступати до магістратури нашого університету у 2024 році. Представники адміністрації та приймальної комісії КДПУ ознайомили майбутніх магістрів з особливостями цьогорічного вступу для здобуття другого рівня вищої освіти.

26081

4

Як ми повідомляли раніше, розпочалася всеукраїнська реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ) 2024 року. Фахівці Криворізького педагогічного запрошують вступників до консультаційного центру для надання висококваліфікованої допомоги.

25778

img6

Днями розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті. Про дедлайни та особливості цьогорічного НМТ читайте в дописі прес-центру.

25593

img6

9 березня 2024 року відбулася (не)магістральна конференція «Освітянський ретрит: приємне і корисне». Науково-педагогічні працівники нашого університету взяли активну участь у цьому заході.

25428

img6

Наприкінці 2023 року у Дніпровській академії неперервної освіти відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія». Випускниця Криворізького педагогічного здобула перемогу на обласному етапі.

25145

img7

13 лютого 2024 року відбулася онлайн-зустріч викладачів кафедри педагогіки КДПУ зі стейкхолдерами освітньої галузі. Під час цієї події активно обговорювалася проблематика, пов'язана з організацією виховного процесу в сучасних закладах освіти.

24845

1

Педагогічна та виробнича практика в Криворізькому педагогічному є невіддільним елементом якісної професійної підготовки сучасного фахівця. Про те, як проходили настановчі конференції для здобувачів вищої освіти, які навчаються на різних спеціальностях, читайте у сьогоднішньому дайджесті прес-центру.

24606

img5

30 січня 2024 року в Криворізькому педагогічному відбулося вручення магістерських дипломів. Випускники нашого університету успішно завершили навчання та отримали омріяні документи про вищу освіту.

24501
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок