img6

11 лютого 2022 року відбувся традиційний освітній захід у форматі EdCamp. Цьогорічна зустріч у межах магістральної (не)конференції «Освітній триатлон: резильєнтність, зростання, пошук перспектив» об’єднала понад триста педагогів із різних куточків країни, до яких приєдналися й представниці КДПУ.

У Кривому Розі цей просвітницький івент відбувається вже вшосте. Освітянська подія проходила в змішаному режимі – одночасно в очному й дистанційному форматі. До неї систематично долучаються представники Криворізького педагогічного: в якості учасників неформальної конференції та спікерів-наставників для інших педагогів.

img10

Поділилися власним досвідом і розкрили лайфхаки віддаленого навчання провідні фахівчині – завідувач кафедри початкової освіти, кандидат педагогічних наук, доц. О. А. Павлик і доцент кафедри, кандидат біологічних наук Л. П. Лисогор.

img11

Лекторки підготували цікаву доповідь на тему: «Віртуальна реальність vs конструюємо сучасний урок», яка містила розкриття доступних дослідів в інтернет-просторі; освоєння інтерактивного конструктору побудови онлайн-уроку; розбір корисних функцій мобільних і комп’ютерних додатків для вчителів.

img18

«Магістральна (не)конференція відбувалася на базі Криворізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 70. Це школа-партнер кафедри початкової освіти, яка спільно з нашою кафедрою бере участь у фінському проєкті. КСШ № 70 є базовим закладом освіти, в якому зараз проходять виробничу педагогічну практику студенти IV курсу спеціальності 013 Початкова освіта, які теж брали активну участь в організації та проведенні освітянського всеукраїнського заходу. Так, зокрема, студентка гр. ПНА-19 Олександра Пономаренко виступила модератором заходу, вела стрім», – розповіла прес-центру О. А. Павлик.

img21

Представниці Криворізького педагогічного продемонстрували високий рівень професіоналізму. Мова викладання була доступною та емоційною, що сприяло засвоєнню матеріалу. Показником успішності такої комунікації стала ціла низка позитивних відгуків і слів вдячності на сторінках у соціальних мережах.

21323
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31