img6

Криворізький педагогічний плекає шанобливе ставлення до рідної мови. На факультеті української філології пройшла низка заходів, метою яких стало надання можливості учасникам поділитися власними роздумами щодо місця та ролі рідної мови в житті кожного з нас.

img7

Викладачі кафедр української мови й української та зарубіжної літератур об’єднали студентство задля спілкування про важливість української мови як основи національної ідентичності, єдності суспільства й активної громадянської позиції.

img12

Під час цих заходів представники Криворізького педагогічного обговорили роль рідної мови у формуванні історії та культури нашої країни, а також акцентували на вирішальній ролі української мови у вихованні патріотизму, формуванні європейських цінностей та національної єдності.

img17

На онлайн-конференціях були розглянуті питання стосовно витоків і розвитку мови, рейтинг наймилозвучніших мов світу, цікаві факти про нашу українську та її важливість під час повномасштабної російської агресії.

img18

Учасники заходів переконані, що українська мова є не лише засобом спілкування, а й символом стійкості нації та рішучості зберігати свою культурну спадщину. Мовні івенти стали нагадуванням про життєво важливу роль української у формуванні ідентичності та культури нації.

21528
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок