img5

Днями на базі Криворізького педагогічного відбулася чергова зустріч у межах проєкту онлайн-лекторію 2.0. «Мова – переклад – технології у глобалізаційний час».  Подробиці дізнавався прес-центр.

img10

Кафедра перекладу та слов’янської філології відновила серію онлайн-зустрічей з професіоналами-практиками. Запрошеним спікером четвертої лекції стала онлайн-викладач англійської мови, перекладач Ольга Данкова (Велика Британія).

img14

Лекторка у своїй доповіді «Методика викладання англійської мови та специфіка роботи перекладача за кордоном» акцентувала увагу на таких питаннях: різниця між східною і західною шкільними системами, «як це бути знову студентом», західний ринок праці, досвід викладання та перекладання, баланс між роботою та бізнесом.

img17

Оскільки цільовою аудиторією заходу стали викладачі й студенти факультету іноземних мов, лекція була прочитана англійською мовою.

img18

Наступну зустріч у віртуальному лекторії буде анонсовано на сайті КДПУ, тож слідкуйте за новинами, щоб не пропустити нову цікаву лекцію онлайн-проєкту від факультету іноземних мов!

21608
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок