img6

Як раніше повідомляв прес-центр, навесні 2023 року в головному корпусі Криворізького педагогічного експонувалася виставка «Дизайн Перемоги», на якій були представлені вироби мистецтва, створені студентами й викладачами нашого університету, а також художниками міста. Цей проєкт продовжився в м. Івано-Франківськ, де експозиція від КДПУ отримала назву «Наш дім – Україна».

img7

Авторами творів на основі контейнерів-туб від артилерійських систем і гільз танкових гармат є криворізька художниця Ірина Липень і студенти та викладачі художньо-графічного відділення факультету мистецтв. 5 червня відбулася презентація виставки у приміщенні Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України, де вона буде експонуватися до 13 червня. Колекція незвичайних витворів мистецтва збагатилася, і нині налічує більше сотні експонатів.

img12

Робота виставки продовжиться 16 червня за підтримки управління культури Львівської міської ради та культурно-освітнього центру ім. Довженка у м. Львів, і триватиме до 26 червня. Після цього заплановано проведення інтернет-аукціону, лотами якого стануть експонати виставки.

img17

Мешканці двох великих українських міст отримали чудову можливість познайомитися з творами митців, які працюють та навчаються у КДПУ – професійних викладачів і талановитих студентів факультету мистецтв. Більше про цю непересічну подію культурного життя країни дивіться в репортажі ОТБ Галичина за покликанням.

img18

Криворізький педагогічний пишається своїми художниками
та запрошує на навчання за мистецькими спеціальностями всіх, кого надихає прагнення зробити світ кращим!
22644
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок