img7

Днями на базі прес-центру Криворізького педагогічного відбулася зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 054 «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами» із заслуженим журналістом України, доктором філософії у галузі психології Володимиром Васильовичем Штельмахом. Досвідчений медійник і майбутні фахівці говорили про життєвий досвід та журналістські лайфхаки.

Спілкування з професіоналами-практиками має велике значення для студентів: це сприяє збагаченню їхніх знань і розвитку навичок, створює потенціал для гарних кар'єрних можливостей. Володимир Васильович, як колишній головний редактор міської газети «Червоний гірник», запропонував майбутнім медійникам альтернативний кут зору на журналістську діяльність. Крім цього, здобувачі вищої освіти отримали можливість побачити контраст між традиційними та сучасними засобами масової комунікації.

img11

Під час зустрічі присутні ставили експерту запитання. Журналіст охоче ділився таємницями успіху та запропонував низку корисних порад, які допоможуть професійному зростанню молоді. Студенти отримали чимало позитивних вражень і натхнення, побачили нові перспективи свого майбутнього фаху.

img14

Візит Володимира Васильовича Штельмаха став непересічною подією, яка стала для студентів додатковим стимулом до сумлінного навчання та активного саморозвитку в галузі журналістики та масових комунікацій. Такі зустрічі дають можливість здобувачам вищої освіти отримати унікальний досвід від фахівців та наслідувати приклад досягнення вершин у сфері їх майбутньої професії.

23469
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок