img7

Знайомство з майбутньою професією починається не тільки під час академічних занять в університеті, а й під час відвідування навчальних екскурсій, підприємств і установ, зустрічей зі стейкхолдерами. Традиційно викладачі кафедр Криворізького педагогічного організовують різноманітні цікаві заходи для розширення професійного кругозору здобувачів вищої освіти, виконання практичних задач майбутнього працевлаштування.

18 жовтня 2024 року до студентів спеціальності 054 «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами» завітала головна редакторка міського онлайн-медіа «Перший Криворізький» Софія Миколівна Скиба. Зустріч відбулася на базі прес-центру.

img13

Пані Софія розповіла про ідею та реалізацію проєкту «Історія Кривого Рогу», запросила майбутніх колег взяти участь у запланованій на листопад дискусії «Кривий Ріг: 126 км (не)можливостей». Під час зустрічі говорили також про стандарти сучасної журналістики, співпрацю різних ЗМІ. До розмови долучилися викладачі кафедри соціології та масових комунікацій.

img19

Головна редакторка «Першого Криворізького» окреслила основні етапи свого професійного шляху, відповіла на численні запитання студентів. Насичене та захоплююче фахове спілкування стало гарним досвідом для майбутніх медійників, надихнуло їх на подальший шлях до омріяної професії. Дякуємо пані Софії за цікаву розмову та цінні поради!

23545
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок