img7

Показником якісної підготовки фахівців є їх успішна реалізація в обраній професії. Про свій досвід, лайфхаки та етапи становлення в туристичній галузі розповіла випускниця факультету географії, туризму та історії Раїса Захарчук.

Днями відбулася онлайн-зустріч з пані Раїсою. Після успішного завершення навчання у КДПУ, вона вступила до магістратури з туризму одного з польських ЗВО, захистила магістерську роботу й почала працювати за фахом.

img13

Наразі Раїса Захарчук є приватним підприємцем. Вона організовує зустріч, розміщення, дозвілля гостей з усього світу на курорті в Калабрії (Італія). Це дозволяє їй тримати себе в тонусі й бути в курсі всіх тенденцій та новин ринку туристичних послуг.

Під час зустрічі Раїса Захарчук розповіла про складнощі, з якими можуть зіткнутися майбутні фахівці. Проте яскраві враження, позитивні емоції та знайомство з різними куточками світу, дійсно, того вартують.

img16

Як досвідчена мандрівниця, випускниця нашого університету поділилася практичними порадами, як знаходити дешеві авіаквитки, будувати маршрути й шукати житло в іншій країні, коли планується самостійна подорож.

Зустріч пройшла емоційно та жваво. Студенти зацікавлено слухали про практичний досвід своєї майбутньої професії, дізналися чимало нового та корисного. Наприкінці заходу присутні обмінялися контактами для подальшої комунікації.

25730
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок