a

Випускники кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну спеціальності 022 «Дизайн» 2023 року стали переможцями Міжнародного огляду-конкурсу кваліфікаційних робіт, наукових та дидактичних праць зі спеціальності 022 «Дизайн» за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями освіти «Весняний дизайн-фест».

Конкурс організувала та провела Київська державна академія декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука. Метою мистецького заходу було заохочення талановитої молоді до науково-дослідної роботи, розвитку практичних навичок, обміну досвідом та кращими практиками щодо виконання кваліфікаційних робіт, їх наукового та прикладного контенту, задля підвищення якості навчально-методичних матеріалів, що використовуються у підготовці здобувачів вищої освіти за спеціальністю 022 «Дизайн». 

b

На огляд-конкурс подавали до дев’яти захищених кваліфікаційних робіт майбутніх дизайнерів за номінаціями «Графічний дизайн», «Промисловий дизайн» та «Дизайн середовища». Конкурсні роботи мали бути захищеними у 2022-2023 роках. Захід проводили в чотири етапи: рецензування кваліфікаційних робіт, розгляд надісланих наукових та дидактичних праць, розгляд дизайн-проєктів, обговорення та підбиття підсумків, визначення переможців у кожній з номінацій.

c

І місце посіла Валерія Цилінська, яка виконала кваліфікаційну роботу на здобуття першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 022 «Дизайн», спеціалізації 022.01 «Графічний дизайн» «Практичне втілення досвіду міжнародної мобільності Erasmus+ у створенні fashion-ілюстрації» під керівництвом старшого викладача кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну А. В. Школяра.

d

На ІІ місці – Анастасія Басс з кваліфікаційною роботою на здобуття першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 022 «Дизайн», спеціалізації 022.03 «Дизайн середовища» «Дизайн-пропозиція предмета, інтегрованого в середовище: контейнер для збирання відходів» (керівник – А. В. Школяр).

e

Срібною призеркою стала і Юлія Куліш, яка представила кваліфікаційну роботу на здобуття першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 022 «Дизайн», спеціалізації 022.01 «Графічний дизайн» «Дизайн-проєкт інтерактивної електронної книги». Керівником талановитої дизайнерки є А. В. Школяр.

f

ІІІ місце виборов Сергій Волощенко з кваліфікаційною роботою на здобуття першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності 022 «Дизайн» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти спеціалізації «Дизайн середовища» «Розробка інтер’єру студії звукового запису», яку він виконав під керівництвом викладача кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну О. І. Пікущого.

Криворізький педагогічний пишається нашими випускниками – талановитими молодими митцями та їх досвідченими наставниками. Бажаємо нових творчих досягнень та яскравих перемог!

Презентації переможців можна переглянути за покликанням

26826
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30