1

Ukraine Global Faculty розширює спектр цікавих онлайн-заходів, які пропонує ця освітня платформа. Крім лекцій науковців і експертів світового рівня, учасники проєкту можуть долучатися до корисних практикумів з різних галузей знань. 20 червня 2023 року в межах UGF відбувся україномовний воркшоп «Як почати свій бізнес з нуля. Шлях від ідеї до реалізації» від підприємця-експерта Віталія Лубінця.

3

Спікер має понад п’ятнадцятирічний досвід підприємницької діяльності. Він є співзасновником і керуючим партнером бізнес клубу Win Win Club, співзасновником UCrypto та співвласником Business Box. Під час воршкопу В. Лубінець поділився багатьма цікавими інсайтами, що він отримав на шляху до власного успіху, важливими складовими якого стали актуальні на той час бізнес-ініціативи. Учасники воркшопу дізналися про тонкощі початку власної справи та отримали мотивацію для самостійної підприємницької діяльності.

4

Запуск кожного бізнесу потребує чіткого алгоритму дій. Віталій Лубінець висвітлив підготовчі й початкові етапи цього процесу та поділився власним досвідом.

5

«Важливо навчатися на своїх помилках, тому не страшно, якщо спочатку їх буде багато. Створюючи бізнес, потрібно обирати нішу, орієнтуючись не тільки на її грошову ємність, а й на власні бажання, особливості мислення, персоналізовані ідеї», – наголосив експерт.

6

Пан Віталій підкреслив важливість правильного вибору бізнес-партнера та ефективної співпраці задля отримання взаємовигідного результату, а також застеріг від взаємодії з недоброчесними експертами – так званими інфоциганами.

7

Наприкінці зустрічі спікер проаналізував різні варіанти власних стартапів, які запропонували користувачі освітньої платформи.

8

Сертифікати про участь у воркшопі всі присутні на онлайн-події можуть самостійно згенерувати та завантажити протягом трьох днів після закінчення трансляції.

9

Запис воркшопу буде опубліковано для користувачів сайту UGF на четвертий день після його проведення. Нові зустрічі від онлайн-платформи будуть анонсовані на сайті й Facebook-сторінці Криворізького педагогічного; всі новини Ukraine Global Faculty публікують на Telegram-каналі й Фейсбуці міжнародного освітнього проєкту.

22726
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31