1

17 жовтня 2023 року відбувся новий онлайн-захід від міжнародного освітнього проєкту Ukraine Global Faculty. Лекцію «Inclusive and Sustainable Growth: a Mission-Oriented Approach to Recovery» прочитала професорка Університетського коледжу Лондона (UCL), директорка-засновниця Інституту інновацій та суспільного призначення у UCL (IIPP) Маріана Маццукато.

2

Спікерка очолює Раду Всесвітньої організації охорони здоров’я з питань економіки охорони здоров’я, є співголовою Глобальної комісії з економіки водних ресурсів та членом Економічної консультативної ради при Президентові Південно-Африканської Республіки. Маріана Маццукато надає експертні консультації з питань інклюзивного та сталого зростання на основі інновацій та є лауреаткою низки міжнародних нагород.

3

Проф. М. Маццукато переконана: попри загарбницьку війну, що триває проти України, наша держава здатна вивчати та втілювати можливості відновлення й перебудови своєї економіки. Під час лекції експертка навела докази необхідності переосмислення ролі держави в економічній діяльності та суспільному житті, окремо наголосивши на важливості усвідомлення загальної мети соціуму.

4

«Приклади успішної координації функціонування державного та приватного секторів доводять необхідність сміливих експериментів під час розв’язання найзначніших суспільних та політичних проблем сучасності», – підкреслила лекторка.

5

Пані Маріана підготувала для учасників UGF добірку власних статей, які вона рекомендує прочитати:

6

Організатори онлайн-зустрічі забезпечили синхронний переклад лекції українською мовою; охочі поставити запитання в Q&A-чаті послуговувалися англійською мовою. Користувачі сайту UGF, які бажають завантажити сертифікат про участь, можуть зробити це протягом трьох днів після лекції. Запис стане доступним для зареєстрованих учасників через чотири дні після трансляції.

7

Міжнародна освітня ініціатива UGF реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Слідкуйте за анонсами на сайті та Facebook-сторінці КДПУ, щоб дізнатися про нові онлайн-зустрічі на платформі UGF; всі новини міжнародного освітнього проєкту читайте на Фейсбуці й Telegram-каналі Ukraine Global Faculty.

23525
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31