01

30 листопада 2023 року на освітній платформі Ukraine Global Faculty відбулася лекція, присвячена питанням ефективного фінансування стартапів, яку прочитав венчурний партнер у Zag, директор з питань інвестицій та менторської підтримки у eō Business Incubators Вільям Мерсер.

02

Спікер є засновником, інвестором і консультантом на ранній стадії створення бізнесу; він допомагає підприємцям-початківцям залучити інвестиції, знайти своїх перших клієнтів і започаткувати успішну власну справу. Вільям Мерсер викладає в ESCP Europe – найстарішій бізнес-школі світу; експерт особисто інвестував у дванадцять стартапів, яким продовжує надавати консультації.

03

На лекції було окреслено принципи залучення капіталовкладень, висвітлено стратегії та методи ефективного фандрейзингу для організацій та підприємств. Лектор детально зупинився на особливостях мотивації інвесторів, які долучаються до бізнес-проєктів на різних стадіях їх розвитку; розповів про ключові моменти презентації стартапів, які можуть вплинути на остаточне рішення інвестора; підкреслив схожі аспекти процесів фандрейзингу та продажів.

04

«Стабільний доступ до фінансування є необхідною умовою функціонування успішного підприємства: це потрібно для масштабування бізнесу, розробки та популяризації нових продуктів, збільшення частки ринку», – зазначив Вільям Мерсер.

05

Лекцію можна було слухати в синхронному перекладі українською мовою; спілкування за допомогою чату запитань і відповідей відбувалося англійською.

06

Сертифікат про участь буде доступним для присутніх на лекції протягом трьох днів після онлайн-зустрічі. Запис лекції користувачі сайту UGF зможуть переглянути через чотири дні після завершення трансляції.

07

Міжнародна освітня ініціатива UGF реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Дізнавайтеся про нові лекції від освітньої платформи Ukraine Global Faculty на сайті та Facebook-сторінці КДПУ; переглядайте всі новини проєкту на Фейсбуці й Telegram-каналі UGF.

23991
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок