1

18 грудня 2023 року учасники міжнародного освітнього проєкту Ukraine Global Faculty отримали можливість прослухати лекцію, присвячену актуальним питанням кількісної психології, від доцента Університету Барселони, старшого наукового співробітника Інституту біомедичних досліджень «Bellvitge» Карлеса Соріано-Маса.

2

Спікер – авторитетний експерт з обсесивно-компульсивних розладів (ОКР) – досліджує зміни на рівні нейронних мереж мозку при розладах психічного здоров'я. Ці наукові результати використовують для вивчення ОКР, а також для досліджень настрою та тривожних розладів.

3

На лекції йшлося про причини виникнення та методи й інструменти вивчення обсесивно-компульсивних розладів. Карлес Соріано-Мас розглянув найвпливовіші нейробіологічні моделі ОКР, побудовані з акцентами на змінах у різних областях мозку.

4

Експерт представив найновіші наукові результати в цій галузі та розповів, як отримані дані вже допомагають у лікуванні ОКР.

5

Лекцію, прочитану англійською мовою, можна було слухать в синхронному перекладі українською; запитання в онлайн-чаті ставили англійською мовою. Сертифікат про участь буде доступним для користувачів онлайн-платформи UGF, які були присутні на лекції, протягом трьох днів після трансляції.

6

Запис лекції оприлюднять для зареєстрованих учасників Ukraine Global Faculty через чотири дні після онлайн-зустрічі. Міжнародна освітня ініціатива UGF реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

7

Анонси наступних лекцій від Ukraine Global Faculty буде розміщено на сайті та поширено на Facebook-сторінці КДПУ; всі новини проєкту публікують на Фейсбуці й Telegram-каналі UGF.

24142
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок