1

9 січня 2024 року на міжнародній освітній платформі UGF відбулася перша в новому році онлайн-зустріч. Сонія Херрес-Павліс, завідувачка кафедри біонеорганічної хімії Інституту неорганічної хімії Рейнсько-Вестфальського технічного університету Аахена, прочитала другу лекцію з питань безпечного виробництва та застосування пластику.

Спікерка є членом Європейського хімічного товариства; темою її дисертації на здобуття наукового ступеня доктора наук була біонеорганічна хімія мідно-кисневих сполук. Сонія Херрес-Павліс проводить дослідження в галузі біонеорганічної хімії, зосереджуючись на хімії металів, що використовуються для перенесення кисню та електронів, реакцій зв'язування С-С, а також радикальної полімеризації з перенесенням атома та полімеризації лактидів з комплексами цинку.

2

Першу лекцію, присвячену проблемам полімеризації, науковиця прочитала на платформі UGF 12 вересня 2023 року. На другій лекції йшлося про кінетику полімеризації, координаційно-вставний механізм, різні каталізатори, їх переваги та недоліки. Учасники онлайн-лекторію також дізналися, зокрема, про особливості синтезу полімолочної кислоти, яка утворюється в результаті полімеризації молочної кислоти.

3

Міжнародна освітня ініціатива UGF реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Організатори забезпечили синхронний переклад англомовної лекції, однак запитання в Q&A-чаті онлайн-конференції потрібно було ставити англійською мовою.

4

Користувачі освітньої платформи, які прослухали лекцію на сайті UGF, зможуть згенерувати та завантажити сертифікат про участь протягом трьох днів після завершення трансляції. Зареєстровані учасники отримають можливість переглянути лекцію в записі через чотири дні після онлайн-конференції.

5

Інформацію про нові лекції від проєкту Ukraine Global Faculty буде оприлюднено на сайті та Facebook-сторінці Криворізького педагогічного; всі новини UGF дізнавайтеся на офіційному Telegram-каналі та Фейсбуці міжнародної освітньої платформи.

24313
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31