1

12 лютого 2024 року на міжнародній освітній онлайн-платформі Ukraine Global Faculty відбувся другий україномовний майстер-клас від експерта з питань використання штучного інтелекту Михайла Пацана – інвестора та підприємця, фінансового радника, засновника блокчейн-платформи «Amsets» і Web3-університету професій майбутнього «Learn to Earn Global».

2

Михайло Пацан побудував успішну кар’єру в галузі трейдингу та інвестицій на фондовому ринку. Він займається волонтерською та благодійною діяльністю, виступає спікером конференцій з антикризової фінансової грамотності й інвестування.

3

Інструменти штучного інтелекту сьогодні використовуються не тільки в ключових сферах суспільного виробництва, а й у повсякденному житті багатьох людей. Саме цей аспект їх функціонування було акцентовано на майстер-класі.

4

Присутні більше дізналися про теоретичний аспект теми: експерт надав сучасне визначення поняття штучного інтелекту та висвітлив можливості його застосування.

5

Користувачів онлайн-платформи UGF неабияк зацікавили представлені практичні приклади використання ШІ, різні моделі, необхідні для коректної роботи цієї технології.

6

Учасники майстер-класу побачили зразки згенерованих за допомогою штучного інтелекту текстів, зображень, відеоматеріалів, почули музику та голоси, створені за допомогою відповідних алгоритмів, а також дізналися про можливості спеціалізованих чат-ботів на основі Chat GPT.

7

Сертифікат учасника майстер-класу зареєстровані користувачі сайту Ukraine Global Faculty зможуть завантажити протягом трьох днів після онлайн-зустрічі. Запис події можна буде переглянути через чотири дні після трансляції.

8

Нові лекції та майстер-класи від Ukraine Global Faculty буде анонсовано на сайті й Facebook-сторінці КДПУ, а також на Telegram-каналі й Фейсбуці міжнародного освітнього проєкту.

24758
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31