img6

Викладачі кафедри перекладу та слов'янської філології Криворізького державного педагогічного університету постійно працюють над своїм професійним розвитком та самовдосконаленням. Саме тому нещодавно старший викладач кафедри, кандидат філологічних наук Наталія Захарова взяла участь у тритижневому лінгвістичному стажуванні у місті Віші (Франція).

img14

Стажування проходить на базі мовної школи CAVILAM – Alliance française de Vichy, яка спеціалізується на викладанні французької мови як іноземної та має багаторічну історію та авторитет у цій галузі. Наша викладачка обрала курси педагогічного спрямування, де протягом першого тижня зосередилася на мотивації студентів до усного мовлення, розвитку навичок сприймання на слух та вивченні актуальних тем, пов'язаних із життям сучасного французького суспільства.

Пані Наталя наголошує, що програма була дуже насиченою та різноманітною. Велику цінність мали багатонаціональні групи, які надавали можливість для обміну досвідом з колегами з різних країн, а також велика кількість практичних завдань, що дозволяли застосувати отримані знання на практиці.

img17

Під час другої половини стажування викладачка зосередилася на курсах зі створення та використання подкастів під час викладання французької мови, а також на курсі з екології та громадянської освіти. За її словами, створення подкастів стало викликом, особливо в методичному аспекті, але цей досвід був надзвичайно цінним.

img20

Курс з питань екології дозволив Наталії Захаровій ознайомитися з актуальними проблемами навколишнього середовища та прав людини, а також обговорити 17 цілей сталого розвитку, які планується реалізувати до 2030 року.

Криворізький державний педагогічний університет пишається професійними здобутками своїх викладачів
і радо ділиться їхніми досягненнями!
27173
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30