1

Днями студенти Криворізького державного педагогічного університету взяли участь в онлайн-зустрічі, присвяченій можливостям міжнародної академічної мобільності. Цей захід був спрямований на ознайомлення молоді з програмами обміну, стажування та навчання за кордоном, а також мав на меті надання корисної інформації про те, як долучитися до міжнародних освітніх ініціатив.

2

Зі вступним словом до присутніх звернулася проректор з наукової роботи, проф. В. А. Гаманюк. Вона зазначила: «КДПУ активно інтегрується в міжнародну освітню спільноту, беручи участь у різних програмах академічної мобільності. Ці програми є важливими для формування не лише академічних, але й міжкультурних навичок студентів, які отримують унікальний досвід навчання та життя в іншій країні».

3

Зустріч була зосереджена на досвіді студентів, які вже брали участь у програмах академічної мобільності протягом минулого навчального року. Вони поділилися своїми враженнями про життя та навчання за кордоном, розповіли про виклики та переваги таких програм, а також надали практичні поради для майбутніх учасників академічної мобільності.

4

Здобувачі акцентували на тому, як участь у програмах обміну вплинула на їхнє особистісне та професійне зростання, відзначивши важливість підтримки університету щодо організації таких можливостей.

5

Наприкінці зустрічі начальник відділу міжнародних зв'язків О. С. Білозір надала вичерпні відповіді на запитання учасників, що стосувалися різних аспектів академічної мобільності. Вона акцентувала на тому, що університет постійно розширює обрії міжнародної співпраці.

Таким чином, онлайн-зустріч стала цінним джерелом інформації для студентів, які зацікавлені в міжнародній мобільності та прагнуть скористатися можливостями, що пропонує Криворізький педагогічний.

27560
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31