img5

7 лютого 2023 року в межах співпраці Криворізького державного педагогічного університету з Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти було проведено вебінар, присвячений питанням удосконалення внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти та ключовим засадам структурування та змістового наповнення освітніх програм.

img9

До зустрічі приєдналися завідувачі кафедр, гаранти освітніх програм, особи, відповідальні за акредитацію та забезпечення якості освіти й усі зацікавлені науково-педагогічні працівники нашого університету.

img10

Спікери на прикладі нашого закладу вищої освіти зробили детальний аналіз нормативної бази, яка регулює реалізацію освітнього процесу; експрес-розбір відповідності здійснення освітнього процесу за встановленими критеріями; акцентували на можливостях формування індивідуальної освітньої траєкторії студента, на результатах виконаної КДПУ роботи й подальших планах її вдосконалення. 

Наприкінці зустрічі відбувся міні-брифінг «Питання-відповідь». Запитання до спікерів можна було надіслати заздалегідь, за допомогою Google-форми, або онлайн, під час вебінару.

img21

Криворізький педагогічний дякує Національному агентству за поради й рекомендації
та сприяння вдосконаленню української освіти!
 
 
Повний запис вебінару можна переглянути за покликанням.
21296
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок